Jag vill igen säga tack till alla er som är inne och läser. Idag är det jättemycket snö här i Södertälje, och endast en vecka kvar till jul. Vi får hoppas att snön ligger kvar tills dess.

Eftersom det är endast en vecka kvar till jul så ville jag ge en till liten present som jag hoppas kommer till nytta nu när vi har fått lite snö. Det är såklart en till preset, förinställning, som du kan använda i Lightroom och Camera Raw (inne i Photoshop). Förinställningen gör att bilden nedan blir som bilden ovan.

Var kan jag hämta min present?

Genom att trycka här på texten så kommer du till en mapp på dropbox där du kan ladda ner den. Have fun, lek gärna med förinställningen, och tagga mig i bilder som du använder den <3

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *